TREND CERMIN MATA ATOK TUA

Last updated : October 28, 2013
 
Cermin mata Versi ATOK TUA tengah HOT kan kan . .
Sampai kan, orang sanggup beli yang beratus ratus punya + letak power cermin mata . . 
 
NAMPAK TAK CERMIN MATA KAT ATAS NI ?
Ini kepunyaan one of my BESTFRIEND CELOPCELOP, IETA, dia punya cuma seploh hinggit jerr . .
Tapi tetap comel  ^.^
Tengok lah gegel gegel kat bawah ni . . 
 
 
Cermin mata kat atas ni kepunyaan kawan saya yang kat atas ni
Cermin mata comell macam dia . . ^.^
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni budak kecik !! 
 
 
Ingat perempuan sahaja ke, lelaki pun sama tau !   ^.^ 
TETAPI . . .
Jejaka Jejaka kat bawah ni kena paksa ‘ekcelly’
Nasib baik, diorang sporting even kena paksa . . . 
 
 
 
 
 
Sapa ada cermin mata cenggini ??
Angkat hidung ! HAHA
^.^
 

8 Comments

  1. haish.. fesyen cenggini dah melanda la pulak.

    tak sesuai kot tuk akak ni. bior la remaja remaja di luar sana yang menakluki fesyen cermin mata ni.

    kalau letak kanta, mesti jelas pemandangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/trend-cermin-mata-atok-tua.html/trackback

PAGE TOP