TUKAR KOD TERBARU NUFFNANG

Last updated : October 28, 2013

Terpam pam  . . . eh ? Terpampang kan gambar kat atas ni . . . Amal baru jer g tukar kod nuffnang . . . Amal punya lah belek2 kat nuffnang lalu berdialog “mane lah tempatnya kod2 nuffnang ni ” . . Mane taknya, page nuffnang kan dah lain .  . .

Aku nak tukar kod ni sebab menurut Abang nuffnang, dia kata kalau letak kod terbaru ni, xde lah loading lama sangat time nak keluaqkan iklan kat blog kita nanti . . . Tapi itu menurut beliau lah . . .

Bila lama sangat dok belek2 kat nuffnang sampai fed up sebab cari koding tak jumpa2 . . Last2 amal pun klik “MANAGE MY BLOG” then update survey . . Bila dah update, terkeluaq lah benda alah hijau macam dalam gambar . . .

Then letak lah iklan nuffnang macam biasa . . .
SIAP !!!
Mohon dapat BE ye abe nuff


ENTRY TERBAIK
  1. STATUS TERBAIK UNTUK ORANG YANG DIHACK
  2. DOODLE UNTUK SPONSER
  3. YUNA SEND EMAIL KAT AMAL
  4. BAGI DOODLE FREE KAT SEMUA ORANG YANG DATANG KOMEN 

1 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/tukar-kod-terbaru-nuffnang.html/trackback

PAGE TOP