TUTORIAL TUDUNG BAWAL 2014

 

 

tutorial-tudung-bawal-2014

 

tutorial-tudung-bawal-2-layer tutorial-tudung-bawal-2015 tutorial-tudung-bawal-cantik tutorial-tudung-bawal-latest

Tutorial Tudung bawal

 

Aku memang tak reti buat tutorial. Serius! Banyak kali aku buat video. Banyak video terhasil dan banyak video yang dah di buang. Tu baru video, xtermasuk lagi baju, tudung dan hari2 yang terbuang.

Tutorial tudung bawal ni last aku buat. Sebab aku fikir, aku dah janji pada orang, aku buat dan terus upload. Malas nak pikir, serabai pun serabai lah. Lantak lah 😀

Video ni aku upload lama dah, tapi malu nak dedahkan.. Haha.

So, harap entry tudung bawal ini mampu memberi idea baru.

Miahahaha.

Geli.

Tudung bawal gaya macam ni sebenarnya dah lama, kawan adik aku pakai, adik aku ajar sikit-sikit pada aku. Haha. Cuma bila ramai yang tanya macam mana pakai tudung bawal gaya macam ni, aku pun pelik. Aku ingatkan aku paling lambat bab2 macam ni 😀 Memang aku selalu lambat pun 🙂 

Selamat mencuba ya sayang-sayang semua.

And one more, acctually, ada satu lagi gaya tudung. Macam kat bawah ni. Yang ni senang.

tutorial-tudung-bawal-paling-senang-dua-lapis

Rasanya, korang boleh agak, nak pakai tudung tu macam mana kan.. 😀

Tudung bawal jenis macam ni memang leceh nak pakai tapi bila korang dah selalu buat, cepat je siap. 

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/tutorial-tudung-bawal-2014.html/trackback

PAGE TOP