Ustaz, Mu tunggu aku datang !

Full movie ustaz mu tunggu aku datang, ustaz mu tunggu aku datang, free download ustaz mu tunggu aku datang, download ustaz mu tunggu aku datang.

Assalamualaikum…

      Aku tahu, bila aku taip entry ni, korang semua dah tengok pun full Movie Ustaz, Mu tunggu aku datang kat pawagam. Ya,.. Aku tahu aku lambat.. Tapi aku tetap nak review tentang cerita ni. Sebab pendapat orang lain-lain.

Full movie ustaz mu tunggu aku datang, ustaz mu tunggu aku datang, free download ustaz mu tunggu aku datang, download ustaz mu tunggu aku datang.

     Kalau nak tengok Full Movie Ustaz mu tunggu aku datang, sila tengok di pawagam berhampiran sekarang atau nanti beli sahaja DVD yang original.

     Jalan ceritanya memang bagus. Terbaik Pierre Andre menghasilkan cerita berunsur agama dan diselitkan dengan lawak. Budak-budak pun suka tengok. Hari ni aku berlanja adik-adik aku tengok cerita ni, aku tak rasa rugi pun. Adik-adik aku pun siap boleh bergelak dengan perlakon dia iaitu Ustaz Azhar Idrus Shiro, Along Eyzendy, Mikael Andre dan Zalif Sidek

     Macam-macam dugaan yang Muiz dan Dadu lalui. Dua kali woo masuk lokap. Gara-gara nak pergi ceramah UAI, macam-macam terjadi pada beliau. Kena “tangkap basah”, bersubahat dengan penjenayah laa.. Macam-macam hal jadi.. 

    Kalau rasa nak download full Movie Ustaz mu tunggu aku datang, pikir banyak kali. Lebih baik beli DVD dia aja 🙂

     Kalau sini ada tempat download Full Movie Ustaz mu tunggu aku datang, Tacing habis ustaz tu nanti.

     Muiz (Ajak Shiro) macam hensem pulak. HaHa. 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/ustaz-mu-tunggu-aku-datang.html/trackback

PAGE TOP