VILLA NABILA PALING SERAM DARIPADA HIGHLAND TOWER

Assalamualaikum..

Misteri Vila nabila, Disebalik Misteri Villa Nabila, Kisah sebenar Misteri Villa Nabila, Mangsa Villa Nabila, Lokasi Villa Nabila, Kisah seram Villa Nabila, Cerita hantu Villa Nabilakredit gambar sini

     Tadi tengok twitter, penuh pasal Villa Nabila. Mula-mula ingatkan cerita box office ke apa atau perempuan bernama Nabila a.k.a the hottest girl ke, last-last keluar Tv3 tadi, rupanya pasal seorang budak 16 tahun hilang masa masuk dalam villa nabila tu. Orang mungkin pikir “Misteri sungguh Villa Nabila ni“.

     Disebalik Misteri Villa Nabila ramai mungkin tak tahu. Tiada siapa yang mampu ke hadapan dan bagi bukti sohih. Kisah sebenar Misteri Villa Nabila adalah berpunca daripada mana, aku pun kurang pasti tapi yang aku tahu Allah tu pasti. HaHa

     Aku harap ada yang tampil ke hadapan dan bagitahu aku kisah sebenar Misteri Villa Nabila. Serius nak tahu ni! Siapa mangsa Villa Nabila ni pun aku tak tahu kesahihannya. Lokasi Villa Nabila pun aku tak tahu. Tapi yang aku pelik, kenapa kaitkan hantu dengan Villa Nabila ni.

     Tolong sesiapa terangkan kepada aku. Aku nak tau ni! Aku apa pun tak tau pasal Villa Nabila ni. Dan aku tahu, aku orang paling last tau benda ni. Kbye

Kaya macam brader ni memang bikin jeles —-> brader 😉

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/villa-nabila-paling-seram-daripada-highland-tower.html/trackback

PAGE TOP