YES!! AKHIRNYA…

Last updated : October 28, 2013

Assalamualaikum… Tak jawab dosa

     Hari ni baru rasa lega, sebab tesis dah hantar dan bebas dari cengkaman esaimen… Yess !! Alhamdulillah.. tersangat sangatlah heaven tahap dewa dah ni… Tapi kan hari hari duduk rumah ni bila tak ada jadual, i mean  sekarang nak buat apa, lepas ni nak buat apa, nak blogging time bila, nak ber-fb waktu bila, terasa macam hari hari yang sia-sia ! serius tak tipu.. Tak tahu nak buat apa.. Bosan! Yang tahu, hangout hangout hangout and lastly, tak de benda pun aku dapat.. duit pun tak dapat..hewhew
     Semalam.. Keluar dengan kazen baik aku… Dia yang berlanja 🙂 Nak tengok gambar ?? Hehe, Tak Ada! Kita orang g makan nasi kandar yang ayamnya besar dan aku tak habiskan ayam tersebut. kesian kau ayam! Kena sembelih then bila orang tak habiskan, buang dalam tong sampah.. Sebelum balik, kita orang lepak kat R&R then dia belikan perfume. Yang best, aku pilih sendiri baunya.. Aroma “Romance” sedap gak lah baunya..
     Harap harap hari hari aku berjalan dengan baik sekali 🙂 aamiin..*Bila keluar dengan kazen ni lah teringat zaman kecik aku ?  Nak tahu apa, klik sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://cikamal.com/yes-akhirnya.html/trackback

PAGE TOP